.

.

2019 Topps Патот кон WrestleMania #71 Кевин Овенс/Сами Zayn Пораз Новиот Ден NM-МТ Службен WWE Трговски Картичка

2019 Topps Патот кон WrestleMania 71 Кевин Овенс/Сами Zayn Пораз Новиот Ден NM-МТ Службен WWE Трговски Картичка

DEN 22.80

Износот
Залиха

Акции Слика се прикажува.Вистински објект може да варираат.Кевин Овенс/Сами Zayn Пораз На Новиот Ден.Едноставно Sandoval е во трговски картичка индустрија од 1993 година. Сите картички Nr Mt-Мт освен ако не е поинаку наведено.Сите картички се лично скенирани или се акции фотографии. 2019 Topps Патот кон Wrestle Mania #71 Кевин Овенс/Сами Zayn Пораз Новиот Ден NM-MT.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи