.

.

Hallowell 72 x 24 х 84 Челик Boltless Shelving Стартер Единица, Црна; Број на Полици: 3 - DRHC722484-3S-P-МЕНЕ

Hallowell 72 x 24 х 84 Челик Boltless Shelving Стартер Единица, Црна; Број на Полици: 3 - DRHC722484-3S-P-МЕНЕ

DEN 0.00

Износот
Залиха

Објект - Boltless Shelving Стартер Единица.Полица Стил - Единствен Исправен.Ширина - 72".Длабочина - 24".Висина - 84".Boltless Shelving Стартер Единица, Полица Стил Единствен Исправен, Ширина 72", Длабочина 24", на Висина 84", Број на Полици 3, Материјал Челик, Полица Капацитет 770 lb., Платформа Материјал Particleboard, Боја Црна, Заврши во Прав Грб, Полица Корекција 1-1/2" Постепено, Вклучува (4) Агол Мислења, (12) Греди и (3) Центарот Supports Features - Број на Полици - 3 Материјал - Челик Полица Капацитет - 770 lb.Платформа Материјал - Particleboard Боја - Црна Заврши - Прав Грб Полица Корекција - 1-1/2" Постепено Вклучува - (4) Агол Мислења, (12) Греди и (3) Центарот Поддржува ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : Калифорнија Residents This производ може да ве изложи на хемикалии вклучувајќи Styrene, која е позната на Државата Калифорнија да предизвикаат рак и вродени малформации или други репродуктивни штета.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи