.

.

Ротари, Не Лост Тешки Граница Вклучите; Локација: Страна, Контакт Форма: 2NC/2NO, Г.С., CCW, Неутрални Mo

Ротари, Не Лост Тешки Граница Вклучите; Локација: Страна, Контакт Форма: 2NC/2NO, Г.С., CCW, Неутрални Mo

DEN 0.00

Износот
Залиха

name" : "Граница Вклучите Стил : Тешки Граница Вклучите.Основни Actuator Стил - Граница Вклучите : Ротари.Actuator Стил - Граница Вклучите : Ротари, Не Лост.Actuator Локација - Граница Вклучите : Страна.AC Контакт Рејтинг - Граница Вклучите : 10 A 600 V.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи