.

.

5-Годишно DOP - B2B Мебел План (3000-4000)-e-mail Испорака

5-Годишно DOP - B2B Мебел План (3000-4000)-e-mail Испорака

DEN 0.00

Износот
Залиха

Механички неуспех покриеност започнува ден по производителот истекот, обично на 1 година од купување датум.На национално ниво за поддршка ги вклучува деловите и работната сила, според правилата и условите на заштита план.Покриеност и тврдат дека границите се применуваат.Видете заштита план детали подолу со кликнување на "Гаранција" линк.Ако опфатени поправка не може да биде завршен, ќе биде надоместен со подарок картичка, до износот на вашата оригинална набавната цена.Овој план не ги покрива сите штета или несреќни случаи.Кражба, небрежност, злоупотреба или злоупотреба, носат и солза и на претходно постојните оштетувања не се покриени.Поправки врши без администратор овластување не се покриени.Видете план услови за целосно објаснување на исклучоците и ограничувањата.Тапациран мебел : Punctures, посекотини, солзи, rips, цвест поделба, копче или кршење на патент, и механизам за неуспех.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи