.

.

Значи И SD-150B-12 Затворени Конвертор, 12V, 12.5 А, 150 W, 2.0 H x 4.3 W x 7.8 L

Значи И SD-150B-12 Затворени Конвертор, 12V, 12.5 А, 150 W, 2.0 H x 4.3 W x 7.8 L

DEN 0.00

Износот
Залиха

Монтажа - десктоп. 100 проценти горат-во тест.Работна температура : -10 степен c до +60 степен в.Заштита : краток спој, преоптоварување и overvoltage.Вграден-во emi филтер, ниска бран на бучава.Значи И SD-150 B-12 Затворени Конвертор, 12 V, 12.5 А, 150 W, 2.0" H x 4.3" W x 7.8" Л Монтажа - десктоп. 100 проценти горат-во тест.Работна температура : -10 степен c до +60 степен в.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи