.

.

Кревка се Справи со Нега Висока Тврдат Вредност, Етикети/Налепници, 3 x 5, Флуоресцентно Зелена, 500 Labels По Ролна (1 Ролна)

Кревка се Справи со Нега Висока Тврдат Вредност, Етикети/Налепници, 3 x 5, Флуоресцентно Зелена, 500 Labels По Ролна (1

DEN 0.00

Износот
Залиха

Смело се прикаже инструкциите и предупредувањата со притисок чувствителни етикети.Табела врвот точење достапни акции броеви SL9506, SL9512 и SL9518. Ѕид точење достапни акции броеви LDM300, LDM450, LDM850 и LDM1250. 500 labels по тркалаат, 1 тркалаат по случај. 3 x 5" - "кревка се справи со нега - висока тврдат вредност" (Флуоресцентна зелена) етикети.Смело се прикаже инструкциите и предупредувањата со притисок чувствителни етикети.Табела врвот точење достапни акции броеви SL9506, SL9512 и SL9518. Ѕид точење достапни акции броеви LDM300, LDM450, LDM850 и LDM1250.500 labels по тркалаат, 1 тркалаат по случај.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи