.

.

Toolmaker е Пролет Стил Caliper и Divider 6

Toolmaker е Пролет Стил Caliper и Divider 6

DEN 2579.52

Износот
Залиха

Специјално дизајнирана за фино работа.На Starrett 277 Серија Toolmakers' Пролет-Тип Дебеломер и Dividers со Круг Нозе и Цврст Орев се најдобрите мерење алатки на нивниот вид.Дизајниран за toolmakers и механика на кои им е потребна пофини на вредноста и подобра рамнотежа толку повеќе чувствителни "чувствуваат" може да се добијат.Неговата прецизност на мерење е направен за да се крути Starrett стандарди во текот на.Карактеристики вклучуваат појачани оратор точка студ, силна и флексибилни лак стринг, и на централно ниво се наоѓа нога прилагодување за да се обезбеди непречено акција.На Л. С. Starrett Компанија произведува прецизност на мерење алатки, метрологија и опрема за тестирање, и го виде ножот производи.Компанијата, основана во 1880, е со седиште во Athol, М-р.Starrett 277 Серија Toolmakers Пролет-Тип Дебеломер и Dividers со Круг Нозе и Цврст Орев се најдобрите алатки на нивниот вид.Дизајниран за toolmakers и сите добри механика на кои им е потребна пофини на вредноста и подобра рамнотежа толку повеќе чувствителни "чувствуваат" може да се добијат.Прецизност направи цврсти Starrett стандарди во текот на.Карактеристики вклучуваат појачани оратор точка студ, силна и флексибилни лак стринг, и на централно ниво се наоѓа нога прилагодување за да се обезбеди непречено акција. 6" (150mm) Divider.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи