.

.

AquaDoc | Спа Течење Repair & Топла Када Течење Sealer, Лесно да се Поправи Течење за Базени & Бањи, Топла Када Течење Стоп за Полнење да се Поправи Течење во Бањите. Топла Када Т

AquaDoc | Спа Течење Repair & Топла Када Течење Sealer, Лесно да се Поправи Течење за Базени & Бањи, Топла Када Течење

DEN 599.76

Износот
Залиха

Не може да се Најде Дупка во вашата Бања, Топла Када, Базен или?Aqua Doc напредна спа поправи течење sealer помага да пронајдете и да престане протекување - дури и ако не можете да најдете вода истекување на свој.Печат течење за топла када или бањи брзо и лесно.Стоп протекување во рок од 24 Часа - Со нашата Топла Када Течење пломби, може да се поправи течење за базени и бањи брзо.Нашиот спа течење sealer работи брзо да се печат мали топла када протекување.Правење на спа течење запре никогаш не е побрзо.Топла Када Попуштат Поправка Комплет - Поправка спа протекување и мал базен протекување, без да истекува вода.Ако имате топла када стоп за течење запечатување со одвод вода во прв план.Со нашата топла када стоп за течење формула, може да се печат вода, протекување, додека када е полна.Само на Fix Течење Печат Комплет ви Треба - Со Aqua Doc е топла када пломби, нема потреба за спа пломби алатки или екстра топла када запечатување колекции.Нашата топла када течни пломби формула работи сам да им помогне на печат ситни пукнатини и протекување на вашиот базен или спа.Пак пумпа off.Отстрани кертриџ или филтер мрежи за да се избегнат производ од одење минатото филтрација систем.Ако имате идентификувани течење, едноставно се прелива препорачана доза директно во водата во областа на течење.Ако течење е неидентификувани, се прелива препорачана доза за да во skimmer.Почекајте 30 минути по апликацијата, потоа го вклучите пумпа за и да ја стартувате пумпа за 8 часа.По 8 часа, проверете спа да се види дали тоа е се уште протекување на водата.Ако тоа е се уште губење на вода, ќе се применуваат втор примена во рамките на следните 24 часа.Замена на филтер мрежи или касети по 24 часа и да продолжи со нормален филтрација.Почекајте најмалку 24 часа пред некој влегува топла када.Пак пумпа off.Отстрани кертриџ или филтер мрежи за да се избегнат производ од одење минатото филтрација систем.Ако имате идентификувани течење, едноставно се прелива препорачана доза директно во водата во областа на течење.Ако течење е неидентификувани, се прелива препорачана доза за да во skimmer.Почекајте 30 минути по апликацијата, потоа го вклучите пумпа за и да ја стартувате пумпа за 8 часа.По 8 часа, проверете спа да се види дали тоа е се уште протекување на водата.Ако тоа е се уште губење на вода, ќе се применуваат втор примена во рамките на следните 24 часа.Замена на филтер мрежи или касети по 24 часа и да продолжи со нормален филтрација.Почекајте најмалку 24 часа пред некој влегува топла када.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи