.

.

AllInOneCycler 96 добро ТЕСТОТ систем

AllInOneCycler 96 добро ТЕСТОТ систем

DEN 0.00

Износот
Залиха

All In One Cycler 96 добро ТЕСТОТ систем е user-friendly термички cycler со брзо рампата стапка.Тоа, исто така, обезбедува одлична температура точност, како и униформност, и доаѓа со лесно заменлив термо блок систем.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи