.

.

Супер Микро 1U Двојна XEON Пасивен-HEATSINK 26FIN за СМ Х5 (SNK-0039)

Супер Микро 1U Двојна XEON Пасивен-HEATSINK 26FIN за СМ Х5 (SNK-0039)

DEN 959.76

Износот
Залиха

Квалитет на производот од страна на SUPERMICRO КОМПЈУТЕР.Квалитет на производот од страна на SUPERMICRO КОМПЈУТЕР.Квалитет на производот од страна на SUPERMICRO КОМПЈУТЕР.Квалитет на производот од страна на SUPERMICRO КОМПЈУТЕР.Квалитет на производот од страна на SUPERMICRO КОМПЈУТЕР.Supermicro SNK-0039 1 U Двојна Xeon Пасивни 26 Перки Heatsink.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи