.

.

САМУРАЈСКИТЕ ВОИНИ 5 - Nintendo Префрлате

САМУРАЈСКИТЕ ВОИНИ 5 - Nintendo Префрлате

DEN 1552.32

Износот
Залиха

Како најновите нумерирани влез во САМУРАЈСКИТЕ ВОИНИ франшиза, приказната, ликовите, и визуелниот се ре-замисли да се постави основата за возбудлива нова серија.Приказната се одвива по Ōnin Војна за време на златната доба на Sengoku период, и карактеристики приказна која центри за животите на два од најпознатите претставник воени команданти на оваа ера.Изберете од голем број на нови и враќање на знаци додека користење на нови способности да ги преземе за развива непријателските сили.Уживајте во возбудлив стратешка акција на еволуирале бојното поле.Непријателските сили продолжуваат да се развиваат, како што поминува времето во приказната, правење целосна употреба на голем број на различни воена тактика да се земе на играчот.Новото Musou акции се додаваат во серија - вклучувајќи ново дизајнирани Musou Напади на Бес - издигнувајќи ја воодушеви од дува далеку орди на непријателот војници во започнување на модата.Искуство започнување акција поставени во драматична историска поставка во САМУРАЈСКИТЕ ВОИНИ 5. Како најновите нумерирани влез во САМУРАЈСКИТЕ ВОИНИ франшиза, приказната, ликовите, и визуелниот се ре-замисли да се постави основата за возбудлива нова серија.Приказната се одвива по Ōnin Војна за време на златната доба на Sengoku период, и карактеристики приказна која центри за животите на два од најпознатите претставник воени команданти на оваа ера : Nobunaga Oda и Mitsuhide Akechi.Изберете од голем број на нови и враќање на знаци додека користење на нови способности да ги преземе за развива непријателските сили.Искуство electrifying Musou акција, како никогаш пред тоа во САМУРАЈСКИТЕ ВОИНИ 5! Карактеристики : • Најавен и демонстрирани на Nintendo Директно со над 1.4 MM реално време гледачи.Избрана на Оваа Недела на Xbox. • Доживее интензивен историска драма поставена во текот на Јапонија Sengoku период, што е кажано од перспектива на оваа ера е основно воени команданти : Nobunaga Oda и Mitsuhide Akechi. • 27 борци – и двете се враќаат херои и сосема нови ликови примиле ре-замисли на дизајни, со цел да ја покажат на светот волшебна на Sengoku период. • Уживаат во возбудлив стратешка акција на еволуирале бојното поле.Непријателските сили продолжуваат да се развиваат, како што поминува времето во приказната, правење целосна употреба на голем број на различни воена тактика да се земе на играчот.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи