.

.

Burndy UH16-3 Автобус Поддршка, 1-1/4 IPS Бакар Диригент, 3 Гром Круг, 3-1/2 Ширина, 3-1/2 Висина (Пакување од 6)

Burndy UH16-3 Автобус Поддршка, 1-1/4 IPS Бакар Диригент, 3 Гром Круг, 3-1/2 Ширина, 3-1/2 Висина (Пакување од 6)

DEN 1872.00

Износот
Залиха

Висок бакарни легури автобус поддршка за монтажа на цевка на пост или пиедестал тип изолатор.Еден гром овозможува ротација на секој агол.Врти капа 180 степен за лизга или цврсти одговара.Еден клуч за инсталација.Се снабдува со хардвер за монтажа на капа на изолатор.Висок бакарни легури автобус поддршка за монтажа на цевка на пост или пиедестал тип изолатор.Еден гром овозможува ротација на секој агол.Врти капа 180 степен за лизга или цврсти одговара.Еден клуч за инсталација.Се снабдува со хардвер за монтажа на капа на изолатор.Автобус поддршка. 1-1/4-инчи IPS Бакар диригент. 3-инчи гром круг.Мерки 3-1/2-инчи ширина од 3-1/2-инчи висина.За бакарни цевки.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи