.

.

FOXBC 6-1/8-Инчен Jointer Planer Ножеви Ножеви за Ridgid JP0610,Делта 37-190 37-195, Занатски 21705 922995, ЏЕТ JJ-6CS, Powermatic jointers - Сет од 3

FOXBC 6-1/8-Инчен Jointer Planer Ножеви Ножеви за Ridgid JP0610,Делта 37-190 37-195, Занатски 21705 922995, ЏЕТ JJ-6CS,

DEN 464.88

Износот
Залиха

6-1/8-Инчен Jointer Ножеви се Вклопува Делта 37-190, 37-658, 37-205, 37-195,37-280 & Rockwell 37-280 37-275 X Делта 37-658. Се вклопува ЏЕТ JJ-6, JJ-6 OS, JJ-6 CS & JJ-6 CSX, го заменува 708801 70845 K, Powermatic 54 A.Се вклопува Ridgid JP0610, AC8600 JE080008 , Занатски 6-1/8 - Инчен jointer Planer 21705, 922995, 113.20680, 113.232210, 113-206932 & 113-206891, 1113.206801 ,113-206931, 113-232200. Ножот димензија : 6-1/8-Инчен x 11/16-Инчен x 1/8-Инчен.Сет од 3, Пластични случај пакување. 6-1/8-Инчен Jointer Planer Ножеви се Вклопува Делта 37-190, 37-658, 37-205, 37-195,37-280 & Rockwell 37-280 37-275 X Делта 37-658. Се вклопува ЏЕТ JJ-6, JJ-6 OS, JJ-6 CS & JJ-6 CSX, го заменува 708801 70845 K, Powermatic 54 A.Се вклопува Ridgid JP0610, AC8600 JE080008. Се вклопува Занатски 6-1/8 - Инчен jointer Planer 21705, 922995, 113.20680, 113.232210, 113-206932 & 113-206891, 1113.206801 ,113-206931, 113-232200,.Ножот димензија : 6-1/8-Инчен x 11/16-Инчен x 1/8-Инчен.Сет од 3, Пластични случај пакување. 6-1/8-Инчен Jointer Planer Ножеви се Вклопува Делта 37-190, 37-658, 37-205, 37-195,37-280 & Rockwell 37-280 37-275 X Делта 37-658 Fits ЏЕТ JJ-6, JJ-6 OS, JJ-6 CS & JJ-6 CSX, го заменува 708801 70845 K, Powermatic 54 AFits Ridgid JP0610, AC8600 JE080008 се Вклопува Занатски 6-1/8 - Инчен jointer Planer 21705, 922995, 113.20680, 113.232210, 113-206932 & 113-206891, 1113.206801 ,113-206931, 113-232200, Ножот димензија : 6-1/8-Инчен x 11/16-Инчен x 1/8-Inch Set на 3, Пластични случај пакување.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи