.

.

CHEFSKIN Убава Скара Господар Готвач Престилка Професионални Подарок

CHEFSKIN Убава Скара Господар Готвач Престилка Професионални Подарок

DEN 0.00

Износот
Залиха

УБАВА Скара Господар Готвач Престилка Професионален ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ ПОДАРОК од CHEFSKIN.Изберете само Престилка или сет на Престилка + Шапка, својата достапен во 2 бои ЦРНА или Бела Twill polycotton 65/35 Лесна и мека ткаенина,.Изберете боја за СКАРА ГОСПОДАР Вез (Црвена или Злато) имаме и други бои options и големини на располагање тука за само потрага за CHEFSKIN СКАРА ГОСПОДАР, ние дури и може да направите персонализирана престилка и ќе добиете во 3-4 дена (МОЖЕМЕ ДА НАПРАВИМЕ СОПСТВЕН ИМЕ ПОСТАВЕНИ само потрага за CHEFSKIN ПЕРСОНАЛНИТЕ).Престилка е центар џеб, нејзиниот ВРАТ ПРИЛАГОДЛИВИ и одговара на Возрасните да 2 X возрасни мерење на 28 x 26 инчи целосно прилагодливи и има долги врски, својата засилен на стресот поени и ткаенина е мека и светлина исток нега ќе трае долго време се во потрага како нови, Готвач шапка има VEL CRO прилагодливи на грбот, и тоа чува форма, неговата светлина и кул.Престилки и Капи се со ВИСОК КВАЛИТЕТ загарантирана со CHEFSKIN, нашите повратни информации е одлична, и испорака е брза од Тексас, ние сме Компанија од САД и ние никогаш не се извор на нашите производи од Азија.УБАВА Скара Господар Готвач Престилка Професионален ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ ПОДАРОК од CHEFSKIN ......Изберете само Престилка или сет на Престилка + Шапка, својата достапен во 2 бои ЦРНА или Бела Twill polycotton 65/35 Лесна и мека ткаенина, .......Изберете боја за СКАРА ГОСПОДАР Вез (Црвена или Злато) имаме и други бои options и големини на располагање тука за само потрага за CHEFSKIN СКАРА ГОСПОДАР, ние дури и може да направите персонализирана престилка и ќе добиете во 3-4 дена.......Престилка е центар џеб, нејзиниот ВРАТ ПРИЛАГОДЛИВИ и одговара на Возрасните да 2 X возрасни мерење на 28 x 26 инчи целосно прилагодливи и има долги врски, својата засилен на стресот поени и ткаенина е мека и светлина исток нега ќе трае долго време се во потрага како нови, Готвач шапка има VEL CRO прилагодливи на грбот, и тоа чува форма, неговата светлина и кул........Престилки и Капи се со ВИСОК КВАЛИТЕТ загарантирана со CHEFSKIN, нашите повратни информации е одлична, и испорака е брза од Тексас, ние сме Компанија од САД и ние никогаш не се извор на нашите производи од Азија.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи