.

.

ACME ОБЕДИНЕТИТЕ 11200 Westcott 6-Инчен Пластични 180 Степен Protractor, Јасно

ACME ОБЕДИНЕТИТЕ 11200 Westcott 6-Инчен Пластични 180 Степен Protractor, Јасно

DEN 96.96

Износот
Залиха

Лесно може да се прочитаат броеви.Јасно транспарентна пластика.Издржлива пластика.Лесно се мерат агли од двете страни.Совршен за употреба во домот или во училница. 180 степен и 6 инчен protractor.Лесно може да се прочитаат броеви.Јасно транспарентна пластика.Издржлива пластика.Лесно се мерат агли од двете страни.Совршен за употреба во домот или во училница. 180 степен protractor направени од цврсти пластични во избрани бои.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи