.

.

Vacuforce VFCF50-FG1/8 Тип Е Првенство Фитинг, G1/8 Женски Навој

Vacuforce VFCF50-FG1/8 Тип Е Првенство Фитинг, G1/8 Женски Навој

DEN 0.00

Износот
Залиха

Им овозможи на вакуум чаши да се монтира на машини и други апарати.Сите машки теми користат Pneuforce Три Тема.Конекција со женски NPT, BSPT и BSPP теми.Овие првенство фитинзи им овозможи на вакуум чаши што е прикажано во овој каталог да се монтира на машини и други апарати.Сите машки теми користат Pneuforce Три Нишка која е универзална тема каква форма конекција со женски NPT, BSPT и BSPP теми.На сите приклучоци се тешко елоксирани и може да се користи со сите VFB, VFBL, VFDB и VFF вакуум чаши.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи