.

.

Адам Опрема HCB Хајленд 3001aM NTEP Одобрени Рамнотежа, 3000g x d=0.5 g e=0.5 g

Адам Опрема HCB Хајленд 3001aM NTEP Одобрени Рамнотежа, 3000g x d=0.5 g e=0.5 g

DEN 0.00

Износот
Залиха

Ntep ез тип и oiml одобрени.Напојува со вградената батерија или опфатени ac адаптер, за зголемена мобилност.Три-point шок заштита особина им помага да се спречи преоптоварување оштети внатрешните компоненти.Салда оџакот ефикасно и безбедно да се зачува простор.Usb и надворешни услови-232 интерфејс обезбеди брзо комуникација со компјутери и печатари.Хајленд одобрени преносни прецизност салда се преполни со карактеристики и одговара на II Класа барања за употреба во трговијата на мало апликации.Читања се предвидени во carats, грама, или килограми.На хајленд вклучува RS-232 и USB интерфејс, батерија и AC работа, капацитетот на тракерот, прилагодливи нозе и ниво, заклучување способност и повеќе.На хајленд иновативниот дизајн карактеристики отстранлив нацрт-shield да се минимизираат ефектите на drafts (недовршени).Шок заштита помага во спречување на overloads за одржување на мазна, бескомпромисната перформанси.Со вградени во апликации за делови пребројување на гласовите, процент мерење и totalization/акумулација, на ntep-одобрени хајленд е една исклучителна вредност за правно-за-трговија апликации.Одговара на II Класа барања за употреба во трговијата на мало и трговија апликации.Резултатите од евалуацијата и информации обезбедени од страна на производителот укажуваат овој уред е во согласност со важечките NTEP барања.* Издадени 10 Јануари, 2018. Сертификат Број : 18-004. Лесно да се префрлат од еден спектар на мерење единици што вклучува carats, грама, унци, житарици и килограми.Вграден USB и RS-232 интерфејс обезбеди брзо комуникација со компјутери и печатари.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи